Groothandel & Slijterijen

Wie zijn wij en wat doen wij,

Biitz groothandel en slijterij is een jong bedrijf dat heel erg actief is, wij importeren zelf zo’n 70 merken direct uit buitenland bij de producenten vandaan. Wij houden van diversiteit en willen graag dranken aanbieden die geen andere drankhandelaren hebben, tegelijkertijd willen we ook de beste kwaliteit dranken leveren tegen de laagste prijs.

Biitz verkoopt zowel aan consumenten als bedrijven waaronder horeca, tegen groothandel prijzen. Wij leveren alle soorten drankproducten zowel flessen, blikken en fusten.

Wij houden ons ook bezig met activiteiten als proeverijen, trainingen van horecapersoneel, wij geven informatie over dranken op menukaarten, wij stellen menukaarten samen. Wij houden ook kleine proeverijen voor een groep mensen of bedrijven die een avondje het gezellig willen houden.

Bent u geïnteresseerd in onze producten of activiteiten neem met ons contact op.

 

UNIEK ASSORTIMENT

Een uitgebreid aanbod van kwaliteitswijnen, speciaal bieren, whisky’s en gedistilleerde dranken van over de hele wereld maar ook de grootste collectie van whisky's in Utrecht.
 
 
Onze voordelen voor de consumenten:

LAAGSTE PRIJS GARANTIE 

De laagste prijs garantie geldt alleen voor producten in onze fysieke winkel!
 
 
 
Onze voordelen voor de horeca en B2B klanten:

GROOTHANDEL PRIJZEN

Een eigen importlijn van merken die nergens anders in Nederland te verkrijgen zijn. Hierdoor weet u zeker dat u nooit teveel zal betalen. Ook met de meer commerciele merken bieden wij veel lagere prijzen aan dan de grootste groothandelaren van Nederland.
 
 
 

 

 

 Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »