Jameson Distillers Safe Whisky, 43%, 700 ml

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Het aroma van deze whiskey bestaat uit een prachtig geurenpalet van meloen, bananen, donkere pruimen en kruiden. Deze Vintage biedt een mondvol aan smaken; het zoete van gerijpt fruit met tonen van geroosterd hout en pure chocolade. De whiskey is non-chill filtered en slechts in zeer beperkte mate beschikbaar.

De Jameson Whisky Makers Series is een een serie van drie UNIEKE Jameson Whiskies. Het verhaal achter de whiskey en de focus op het specifieke craftmanschap van iedere Head Blender maakt het tot een echt collectors item

In 1780 richtte John Jameson in de Bow Street in Dublin zijn distilleerderij op. Onder leiding van verschillende generaties van de Jameson familie groeide Jameson al snel uit tot een wereldmerk met een reputatie als de beste Ierse Whiskey ter wereld. Jameson, als de zachte whiskey uit Ierland, doet je realiseren dat onze levens misschien gehaast zijn, maar onze benadering van het leven hoeft dat niet te zijn. Jameson allows you to become a master of time and not a slave to it' In 1966 fuseerden de Ierse distilleerderijen tot de "Irish Distillers" groep.In 1989 kocht Groupe Pernod Ricard de Irish Distillers Groep. De 4 Masters hebben de allerbeste oude graan whiskeys geblend met een zeldzame pott still whiskey. Eén van de potstill whiskeys die gebruikt is in deze fantastische blend heeft gerijpt op port vaten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »